Waarom een Thuisbatterij van Totaaladvies?

Onafhankelijk offerte advies

Ons aanbod is niet beperkt tot één merk, leverancier of installateur. Zo kunnen we jou objectief koppelen aan de beste producten en installateurs uit ons netwerk.

Gecertificeerde installateurs

Wij werken met een breed netwerk aan gecertificeerde installateurs waardoor we je altijd de beste installatie kunnen garanderen.

A-merk producten tegen eerlijke prijzen

Onze aangesloten installateurs werken met de beste producten op de markt en tijdens het advies gesprek kijken wat wat het best aansluit bij jou situatie.

Welke thuisbatterij past het best bij jouw situatie?

Dankzij ons uitgebreide netwerk van batterij-experts ondersteunen we je op een eerlijke en onafhankelijke manier bij het vinden van de meest geschikte batterijoplossing voor jouw situatie. Ons doel is om je te voorzien van onafhankelijk advies.

Mocht een batterij niet de ideale keuze voor je blijken, dan zoeken we samen naar een passend alternatief. Bereken nu je voordeel en ontdek welke energieopslagoplossing het beste aansluit bij jouw behoeften!

Wat klanten over ons vertellen:

Hoe het werkt


Laat je onafhankelijk adviseren

We bieden onafhankelijk advies, zowel online als bij je thuis, om de beste oplossing voor jouw situatie te bepalen.

Installeer je klus!

Ons ervaren team en netwerk zorgen voor een professionele en zorgeloze installatie!

Ontzorging & opvolging

Na de installatie blijven we betrokken met volledige ontzorging en opvolging om te zorgen dat alles optimaal blijft werken.

Gemiddelde besparing van Zonnepanelen met Thuisbatterijen in 2024

Wat levert het op in geld?

Zonnepanelen gaan 25 jaar mee. Na ongeveer 8 jaar heb je de panelen terugverdiend, daarna leveren ze nog 17 jaar geld op.

De kosten maak je één keer, maar de besparing keert elk jaar terug. Elke kilowattuur (kWh) die je zelf opwekt met zonlicht, hoef je niet te kopen van het energiebedrijf. De stroom die je niet direct gebruikt, lever je aan het elektriciteitsnet.

In de tabel zie je hoeveel jouw panelen jaarlijks opbrengen en hoe snel je ze terugverdient. Let op: voor de terugverdientijd kun je niet simpelweg de prijs delen door de jaarlijkse opbrengst.

Veel gestelde vragen

Zonnepanelen wekken stroom op en een thuisbatterij slaat overtollige energie op. Deze opgeslagen energie kan later gebruikt worden wanneer de zonnepanelen minder stroom leveren, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.

Als een thuisbatterij vol is, stopt hij met het opslaan van extra energie. Overtollige energie kan teruggeleverd worden aan het elektriciteitsnet.

Ja, je kunt een thuisbatterij gebruiken zonder zonnepanelen. De batterij kan worden opgeladen met goedkope stroom van het net en gebruikt worden tijdens piekuren, of als noodstroom bij een storing. Hoewel je besparingen kunt realiseren, mis je de voordelen van gratis zonne-energie.

Ja, je kunt je thuisbatterij integreren met een smart home-systeem, zolang beide compatibel zijn. Dit stelt je in staat om energieverbruik te automatiseren, realtime te monitoren, en efficiënt om te gaan met energie, vooral als je zonnepanelen hebt.

Lato

Blogs

Zonnepanelen: Duurzaam Energie Opwekken

  De vraag naar duurzame energiebronnen groeit snel, en zonnepanelen spelen hierin een cruciale rol. Zonnepanelen maken het mogelijk om je eigen energie op te wekken, je ecologische voetafdruk te...

Thuisbatterijen: De Sleutel tot Energieonafhankelijkheid

De overgang naar duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen neemt toe, maar om echt energieonafhankelijk te worden, is opslag van energie essentieel. Thuisbatterijen bieden een oplossing voor dit vraagstuk. Ze slaan overtollige...

Warmtepompen: De Toekomst van Duurzaam Verwarmen

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zoeken we naar manieren om ons energieverbruik te verminderen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Een van de meest veelbelovende technologieën die...

Onze diensten

Wij adviseren je vrijblijvend over de beste mogelijkheid voor jouw woning!